Προφίλ

Η Μπάνος - Φωκιανός Ο.Ε είναι μια νέα, δυναμική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του εξαερισμού, του κλιματισμού. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες κάθε μεγέθους. Βασικός άξονας δράσης της εταιρίας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εξαερισμού, κλιματισμού. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται τόσο ως μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων, όσο και υπό τη μορφή υποστήριξης υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

Η Μπάνος - Φωκιανός Ο.Ε εμπορεύεται κάθε είδους υλικό σχετικό με το αντικείμενο της εταιρείας. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα μελέτης, επίβλεψης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων έργων, σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού Κράτους, καθώς συνεργάζεται με πτυχιούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς. Για την κάλυψη των αναγκών των έργων αυτής της κατεύθυνσης, εμπορεύεται και εγκαθιστά υλικά υψηλής ποιότητας και όλων των ειδών. Κύριος μοχλός ανάπτυξης της εταιρίας είναι η ποιότητα των κατασκευών της και οι καινοτόμες λύσεις, ώστε να καλύπτουν τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της. Η εμμονή της εταιρείας μας για εκπαίδευση και πιστοποιήσεις, έχει σαν στόχο τη συνεχή επέκταση των δυνατοτήτων της, καθώς και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής αξίας. Στόχος της εταιρείας είναι εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της, να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη.

Η Μπάνος - Φωκιανός Ο.Ε έχει ως όραμα τη συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής του τελικού χρήστη, μέσω της παροχής άριστης ποιότητας συνολικής συνεργασίας.

H Μπάνος - Φωκιανός Ο.Ε μετά απο πολυετή εξειδίκευση στον εξαερισμό και τον κλιματισμό, γνωρίζοντας τις συνθήκες άνεσης κλίματος και για κάθε χώρο, σχεδιάζει και εφαρμόζει ολοκληρωμένα συστήματα κλιματισμού με δίκτυα φρέον και νερού. Ένα μεγάλο πρόβλημα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε στις σύγχρονες πόλεις είναι η θερμική συσσώρευση που δημιουργεί το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Συνεπώς, η χρήση του τεχνητού κλιματισμού για τον έλεγχο του εσωτερικού κλίματος είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες για την διατήρηση της υγιεινής και της άνεσης στην καθημερινή μας διαβίωση. Αντίστοιχα, ο εξαερισμός στους παραπάνω χώρους προσφέρει αίσθηση ευεξίας, καθώς υπάρχει συνεχής ροή φρέσκου και καθαρού αέρα σε κάθε σημείο του χώρου.

Η Μπάνος - Φωκιανός Ο.Ε σας εγγυάται την εφαρμογή των ιδανικών λύσεων στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο

primi sui motori con e-max