Εξαερισμοί

Έχοντας την επιστημονική κατάρτιση και γνώση για την έκδοση μελέτης, παρέχουμε λύσεις εξαερισμού για οποιοδήποτε επαγγελματικό, βιομηχανικό ή οικιακό χώρο. Με βάση τον όγκο, το μέσο όρο αριθμού ατόμων που βρίσκονται σε ένα χώρο, το υλικό ή αέριο που μεταφέρεται και με βάση τη γεωμετρία ενός χώρου, υπολογίζουμε τον απαιτούμενο όγκο και το απαιτούμενο σχήμα καναλιών εξαγωγής και εισαγωγής του αέρα.

Παραδίδουμε συστήματα που πληρούν τους κανόνες αεροδυναμικής, με υπολογισμούς που περιλαμβάνουν τις ταχύτητες σύλληψης και μεταφοράς, τα φαινόμενα πτώσης πίεσης, τις παραγόμενες δονήσεις για τη μείωση έντασης του θορύβου και πολλά άλλα. Φροντίζουμε έτσι ώστε ο εξαερισμός που θα παραδώσουμε, να αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα, για την επίτευξη καλής διάθεσης των ατόμων που παρευρίσκονται στο χώρο σας.

Για να προτείνουμε λύσεις εξαερισμού, στοχεύουμε σε λύσεις που θα εξασφαλίσουν αποτελεσματικότητα εξαερισμού με τον ελάχιστο δυνατό θόρυβο και την ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος. Συμπληρωματικά, φροντίζουμε ώστε οι λύσεις που προτείνουμε να συμβαδίζουν αισθητικά με τη γεωμετρία, τη διακόσμηση και τους χρωματικούς τόνους του χώρου.

Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υλικών, θυρίδων, φίλτρων, στομίων εξαερισμού, φυγοκεντρικών ανεμιστήρων, αεραγωγών και άλλων υλικών, που υποστηρίζουμε για τοποθέτηση και συντήρηση.

  • Η εμπειρία μας στους βιομηχανικούς χώρους περιλαμβάνει επιτυχημένα έργα εξαερισμού για μηχανοστάσια, εργοστάσια, χώρους καύσης, βιομηχανίες χρωμάτων και εργαστήρια επεξεργασίας κρεάτων.
  • Η εμπειρία μας στους επαγγελματικούς χώρους περιλαμβάνει επιτυχημένα έργα εξαερισμού για καφετέριες, bar, club, εστιατόρια, κουζίνες εστιατορίων, φούρνους, θέατρα και γραφεία.
  • Η εμπειρία μας στους οικιακούς χώρους περιλαμβάνει επιτυχημένα έργα εξαερισμού για σαλόνια, κουζίνες, υπνοδωμάτια, τουαλέτες, εσωτερικές πισίνες, πάρκινγκ και αποθήκες.
primi sui motori con e-max