Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Αναλαμβάνουμε πλήρως τη τοποθέτηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα στο χώρο σας. Εσείς επιλέγετε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που ταιριάζει με τις δικές σας απαιτήσεις και εμείς βρισκόμαστε στο χώρο σας, για να δούμε που ακριβώς πρέπει να τοποθετηθεί. Ελέγχουμε πρώτα διεξοδικά όλες τις πιθανές θέσεις και αποφασίζουμε βάσει της βέλτιστης λειτουργικότητας και απόδοσης. Η εμπειρία χρόνων μας καθιστά ικανούς να γνωρίζουμε όλες τις κρυφές λεπτομέρειες. Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά, σας εγκαθιστούμε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που είναι έτοιμος για χρήση αμέσως μετά.

Στην εταιρία μας μπορείτε να εξασφαλίσετε πέραν της αγοράς και της εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα, και το service του. Βρισκόμαστε δίπλα στο πελάτη μας και μετά την αγορά παρέχοντας την απαιτούμενη συντήρηση. Είναι καλό και συνιστάται να κάνετε service ηλιακού θερμοσίφωνα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε λάβει από το τεχνικό που πραγματοποίησε την εγκατάσταση και τις προδιαγραφές κάθε προϊόντος. Εμείς μπορούμε να συντηρούμε ηλιακούς θερμοσίφωνες παντός τύπου. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρεθούμε γρήγορα στο χώρο σας, παρέχοντας λύσεις και αξιόπιστο service.

Η εταιρία μας με πλήρως εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς αναλαμβάνει

  • Την τοποθέτηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα κάνοντας όλες τις συνδέσης και σας παραδίδει την εγκατάσταση με το ''κλειδί στο χέρι''
  • Την αντικατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα με όλες τις απαραίτητες ενέργειες ή μετατροπές
  • Την μεταφορά του ηλιακού σας θερμοσίφωνα είτε στην ίδια ταράτσα είτε σε άλλο σπίτι.
  • Δωρεάν μελετη τοποθέτησης σε όλη την Αττική
primi sui motori con e-max