Κλιματιστικά

 
Η συντήρηση του κλιματιστικού σας είναι το Α και το Ω για τη σωστή λειτουργία του. Γι’ αυτό, μια φορά τον χρόνο, στην αρχή της θερινής περιόδου, θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία συντήρησης καθαρισμός των τοιχωμάτων και του πυθμένα των δεξαμενών αποθήκευσης νερού, καθώς επίσης και σχολαστικός καθαρισμός των δικτύων μεταφοράς νερού.
Επίσης, επειδή οι τοπικές εσωτερικές μονάδες ανακυκλώνουν συνέχεια τον αέρα που υπάρχει μέσα στο δωμάτιο, εαν τα στοιχεία του κλιματιστικού είναι καθαρά, αποφεύγεται η μόλυνση του αέρα και οι δυσάρεστες οσμές. Έτσι, καλό είναι μια φορά τον μήνα να καθαρίζονται τα φίλτρα του αέρα σε χλιαρό ή κρύο νερό.
Κάνοντας σωστή συντήρηση έχετε και οικονομικό όφελος. Και αυτό γιατί όταν το κλιματιστικό είναι βρώμικο, δυσκολεύται η συναλλαγή θερμότητας μεταξύ του μηχανήματος και του αέρα του χώρου, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η ποσότητα του κλιματισμένου αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια αύξηση 30% με 35% στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο άσχετα εάν είχε λειτουργήσει κατά την προηγούμενη περίοδο.
 
Μελέτη & εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων οικιακού χώρου τύπου split και επαγγελματικών κλιματιστικών μονάδων
Ερχόμαστε, εξετάζουμε το χώρο και σας ενημερώνουμε για την καλύτερη τοποθεσία για την εγκατάσταση του κλιματιστικού έτσι ώστε να έχετε ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς το a/c να σας ενοχλεί. Η εγκατάσταση του κλιματιστικού γίνεται με τη χρήση των καλύτερων υλικών της αγοράς και ταινίες οι οποίες αντέχουν στον ήλιο.
Η εξωτερική αποχέτευση (αποχέτευση εξωτερικής μονάδας) είναι δωρεάν και όπου χρειάζεται τοποθετούνται και κανάλια για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
 
Συντήρηση & Service κλιματιστικών μονάδων οικιακού χώρου τύπου split και επαγγελματικών κλιματιστικών μονάδων
Η διαδικασία συντήρησης και επισκευής ενός κλιματιστικού περιλαμβάνει:
> Καθαρισμό των στοιχείων της εξωτερικής αλλά και της εσωτερικής μονάδας με ειδικό αντιμικροβιακό υγρό
> Καθαρισμό των αποχετεύσεων των συμπηκνωμάτων
> Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού
> Καθαρισμό της φτερωτής και του κυλήματος ανεμιστήρων
> Καθαρισμός των εδράνων των ανεμιστήρων
> Καθαρισμός φίλτρων αέρα και περσίδων
> Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας της μονάδας
> Συμπλήρωμα με φρέον / ψυκτικό υγρό (αν κριθεί απαραίτητο)
 
       

 

primi sui motori con e-max